Pannenkoekenrestaurants

Er zijn echt ontzettend veel pannenkoekenrestaurants. En het is dus echt niet mogelijk om ze allemaal op deze pagina te gaan noemen. Maar we willen toch wel de heel speciale pannenkoekenrestaurants noemen. Want sommige hebben wel iets waardoor ze misschien opvallen tussen de anderen. Mocht je ook een restaurant kennen waarvan je vindt dat hij op deze pagina moet staan neem dan Contact op en vertel welk restaurant er bij moet en natuurlijk waarom je dat vindt.

Er zijn nog pannenkoekenrestaurants die het woord pannenkoek geschreven op de muur hebben als pannekoek zonder de letter n. Dit komt omdat het woord pannenkoek tot 1996 nog geschreven werd als pannekoek. En niet overal is het zo makkelijk om zomaar een naam aan te passen. Soms ook veel te kostbaar. Dus denk niet meteen dat ze niet weten hoe pannenkoek geschreven wordt!De Konijnenberg

In Heemstede, vlakbij het Groenendaalse Bos, vind je het pannenkoekenrestaurant De Konijnenberg. Dus na een lekkere wandeling door het Groenendaalse Bos, waar ook een heel mooie kinderboerderij bij zit (genaamd ‘t Molentje), kun je lekker met het hele gezin een pannenkoek gaan eten. Je kunt in het oud- of nieuw-Hollandse deel eten en als het lekker weer is dan is er buiten bij De Konijnenberg ook veel plek om te zitten. Als je daar een kinderfeestjes geeft dan kan dat met een speurtocht door het bos. Weet je dat de pannenkoeken extra lekker smaken als je een uurtje door het bos hebt gelopen in het voor- of najaar en je een beetje koud bent geworden! Kijk verder op hun website.

Pannenkoekenhuis Voorst

Het pannenkoekenrestaurant is speciaal voor de kinderen volledig in circusthema ingericht en er is een groot speelparadijs bij. Als de kinderen uitgegeten zijn dan hoeven ze zich zeker niet te vervelen. Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is bij uitstek het leukste dagje uit voor gezelschappen met kinderen. Het is geen pannenkoekenrestaurant meer maar een knus attractiepark waar je pannenkoeken kunt eten.
Voor meer info bezoek je de website,

De Pannekoekenmolen

Dit restaurant vind je in een unieke oude waterradmolen. De Pannekoekenmolen in Gulpen. Je kan eerst een rondje maken door de oude voormalige papiermolen uit 1712 en kijken hoe bijvoorbeeld het meel gemalen wordt! En daarna wordt het heerlijk eten van ambachtelijke pannenkoeken, die zoals je kunt verwachten gemaakt worden van zelf gemalen viergranenmeel. Ze hebben bij De Pannekoekenmolen meer dan 60 soorten pannenkoeken dus je vindt er altijd wel entje naar je smaak die je buiten op een prachtig terras met zicht op een vijver met fonteinen kunt opeten. Kijk voor meer info op de website.

De Pannenkoekenboot

Deze boot vaart in Rotterdam en hiermee heb je een rondvaart en kun je onbeperkt pannenkoeken eten! Dat is nog eens leuk, zeker als je van pannenkoeken houdt. Dit kan het hele jaar door! In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de indrukwekkende skyline van Rotterdam aan je voorbij komt. Je kan kiezen uit naturel-, appel- en spekpannenkoeken en allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en appelmoes. Kijk voor tijden enzovoort op de website van de Pannenkoekenboot en ga een keer genieten van pannenkoeken.


Mocht je nu zelf nog een speciaal restaurant weten waarvan je vindt dat hij op deze pagina moet staan neem dan Contact op en vertel welk restaurant er bij moet en natuurlijk waarom je dat vindt.

 

Pannenkoeken en co.
Heerlijke vullingen in een verfijnd omhulsel - met pannenkoeken en flensjes kun je eindeloos variėren. Meer dan 40 recepten van zoet tot pikant - gerold, gestapeld of als wrap - bieden voor elk wat wils!


Meer tips


Menu

Anders