Pannenkoekenboeken

Er zijn heel veel pannenkoekenboeken met recepten geschreven in de loop van de tijd. Hieronder vind je een hoeveelheid boeken die een lintje verdienen omdat ze net even anders zijn dan de gewone pannenkoekenreceptenboeken. Waarom ze anders zijn zie je vast wel aan de tekst die erbij staat.

Met een receptenboek voor pannenkoeken zit je nooit verlegen om een lekkere makkelijke maaltijd klaar te maken en kinderen eten graag een hapje mee en zullen ook verrast zijn door de lekkere combinaties die met pannenkoeken kunnen. 

Crepes en pannenkoek
Originele recepten met prachtige fotos om te watertanden. Een andere manier van pannenkoeken eten.


Lekker, pannenkoeken!
Dit boek staat boordevol tips, weetjes en makkelijke recepten voor de lekkerste pannenkoeken. Niet alleen zoetige maar ook met groente en vlees.


Pannenkoeken en co.
Heerlijke vullingen in een verfijnd omhulsel - met pannenkoeken en flensjes kun je eindeloos variŽren. Meer dan 40 recepten van zoet tot pikant - gerold, gestapeld of als wrap - bieden voor elk wat wils!


Polles Pannenkoekenboek
Met Polles Pannenkoekenboek maak je nu net zo'n lekkere pannenkoeken als Polle, het ondeugende vriendje van Pardoes de Tovernar en prinses Pardijn. Onmisbaar voor kinderen die van sprookjes houden en pannenkoeken.


Meer tips


Menu

Anders