pannenkoekkunst.jpg

Pannenkoeken kunst

Er zijn ook mensen die het bakken van pannenkoeken tot een kunst verheffen. En dan bedoelen we niet dat de pannenkoek superlekker wordt, alhoewel die ook bestaan, maar wij hebben het dan over pannenkoeken die er heel speciaal uit zien.
We hebben op het internet heel wat speciale dingen gevonden over pannenkoeken die we willen laten zien en op deze pagina vind je dan ook een overzicht naar die filmpjes.

Wil je het zelf ook eens proberen. Wees dan ten eerste niet te langzaam anders branden de pannenkoeken aan en als je verschillende kleuren wilt hebben in de flesjes dan moet je het pannenkoekenbeslag van verschillende ingrediŽnten gebruiken. Witte bloem geeft een andere kleur dan volkoren meel! En wat je het eerste in de pan doet dat wordt uiteindelijk toch al iets donkerder dan de rest.
Pannenkoeken apen --- Het bakken van pannenkoeken die eruit zien als apen.

Pannenkoeken kunst en animatie --- Het bakken van speciale pannenkoeken en er daarna een animatie filmpje van maken.

Pannenkoeken hartje en versieren --- Een prachtig hart maken en een manier van versieren

Uitleg pannenkoekenkunst --- En als je het zelf wilt gaan proberen vind je in deze video de uitleg om zelf de pannenkoekenkunst te maken.

 

Pannenkoekenpan
Een koekenpan die geschikt is voor pannenkoeken is natuurlijk wel handig om te gebruiken. Je moet een pan hebben die goed warm blijft als het beslag erin gegooid wordt en liever een lagere rand om de pannenkoek makkelijk te kunnen draaien.


Meer tips


Menu

Anders